LR

Tohle už začíná být naprosto neuvěřitelné. Přiznávám, že každou sobotu otevřu další díl s větším potěšením, protože mě moc baví, jak je to horší a horší. Nic víc mi tento článek nedává. Je to žvást, nevěřím tomu, že toto píše opravdu matka, která něco takového prožívá. Zřejmě to nepsala ani matka. 

Každopádně odmítám dotyčnou dceru vidět jako chudinku holčičku, která byla svedena na scestí a cestou si ani nestihla uvědomit dosah svých činů. Docela bych řekla, že obecné povědomí o tom, jak to tak na světě je, jí mohla dát rodina. Navíc nejde o nehodu, ale činnost, kterou dcerka prováděla dost dlouhou dobu, tedy měla možnost se zamyslet. Začíná to vypadat, že špatný je systém, špatní jsou policisté, špatné je vše a dcera nespravedlivě trpí. 

Matka už několikrát od začátku změnila kurz, ale neopomene nikdy napsat dlouhé odstavce o ničem.

PP

tady si někdo přečetl "Přítelkyni z domu smutku.." - ¨díl od dílu ubožejší a naprosto nereálné...milá redakce Oněnky - zadejte mi téma, zpracuju ho o 200 procent líp, než tenhle paskvil, navíc to nebudu roztahovat na 80 dílů.....http://gidnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)"> ten, kdo "píše" tuhle "matku" by měl být poslán na neplacenou dovolenou někam hodně daleko....http://gidnes.cz/u/disk/smile6.gif" alt=":-/">http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

KH

ano, chudinka mala vystresovana, kdyz ji brali do vazby. nedokazala za sebe jeste prevzit odpovednost, je to jeste dite... no, tak v prve rade toto jsou veci, co by si dite melo nest z rodiny, v 18 uz je clovek dost stary a zraly na to, aby vedel, ze po precinu nasleduje trest. a pokud mlada dama nebyla vystresovana i ve chvili, kdy nekde prodavala drogy, nevidim duvod, proc by nedokazala pobrat nejaka pravidla, ktera ji sdelili pri nastupu do vazby. matka by se mela jit radsi zastrelit, ve svem jastvi si evidentne vybudovala nejaky SVUJstan, kde je vsechno trochu jinak nez v realnem svete.

JP

Jo, jo, Absurdistán. Oni ji ti pitomí policajti chytili a šoupli do basy, tam ji drží a nepustí ven, ještě ji buzerujou, zatímco ona je přece taaaak nevinná. Jděte se i s Absurdistánem vycpat.

Foto

J57a60n50a 29M98a67j89o42v94á

10. 1. 2015 12:12

A jo...takže vazba by měla být jakýmsi "výchovným ústavem" s osobním asistentem k dispozici. Pěkně za ručičku step-by-step.

Bláznovství...

DT

Takže se nám to zvrhlo do jakési sociální satiry? http://gidnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">

BM

B35ě17t86k88a 24M31a74l11á

10. 1. 2015 9:20

Ono to ještě neskončilo? http://gidnes.cz/u/disk/smile6.gif" alt=":-/">http://gidnes.cz/u/disk/kukuc.gif" alt="8-o">

MB

Matka psala, že "k obvinění z nedovoleného držení a distribuce drog ještě přibyla spoluúčast na vykrádání aut". Ale z policejní zprávy vyplývá, že dcera byla "již dříve stíhána pro majetkovou trestnou činnost." Jde mi o to, že matka jí líčí jako někoho, kdo s policejním vyšetřováním neměl absolutně žádné zkušenosti, přičemž z policejní zprávy plyne něco jiného.

JN

J25a58n 49N96o85v21á82k

10. 1. 2015 18:46

!Myslím, že si nedokážou uvědomit, že všechno, co se jim právě označuje za trestný čin, nemají dělat právě oni." http://gidnes.cz/u/disk/kukuc.gif" alt="8-o">

ROFL! http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

Vždycky, když si člověk myslí, že už to blbější být nemůže, tak se tisíc opic na tisíci psacích strojů zase překoná...

Foto

tohle začíná být absurdistán... je to tak nudné, že nejsem schopna přečíst jeden souvislý odstavec.. nenatahujte to, odsuďte ji, napište jak maminka skončila na antidepresivech a závíslá na alkoholu ať to má alespoň nějaké grády.. http://gidnes.cz/u/disk/rukaoff.gif" alt="Rv">http://gidnes.cz/u/disk/rukaoff.gif" alt="Rv">

  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik