LG

Myslím, že nejpitomější a nejabsurdnější na celém seriálu jsou ty diskuze pod články - z toho, co tu a tam rozkliknu nebo zahlédnu pod článkem, mi zůstává rozum stát...

Nikomu se to nelíbí, leckdo není schopen přečíst ani celý odstavec, jiní to považují za vymyšlený blábol a další žádají o skončení či kritizují styl a spád... a přesto to všichni pravidelně a stále dokola ČTOU a komentují. Proč?!? To mi hlava nebere.

Mě ten seriál zajímá, čtu ho ráda a budu ráda, když mi někdo z pravidelně přispívajícíh kritiků vysvětlí, proč to teda týden co týden pořád dokola rozklikává a čte, když mu to tak vadí...

JK

J85a47n54a 90K62a36d11a39v67á

11. 1. 2015 15:22

Já už čtu pouze diskuse, protože autorka se mi jeví mimořádně mimózní a v diskusích se dozvím více fakt než z článku....Jinak souhlasím se všemi komentáři, že autorka snad nemá mozek když odsuzuje vykradače aut jako sprosté kriminálníky a svou dcerušku na tomto se podílející a provádějící podstatně horší věci - distribuci drog - považuje za OBĚŤ. Na to není slušných slov.

LK

Skutečný Absurdistán je tato redakce. Podle toho, jak jste se na nás čtenáře před několika týdny pro naši kritiku blogu obořili ve smyslu, že tato rubrika není pro čtenáře, ale pro autory (nebudete přece psát to, co my chceme číst...(!)), bych čekala, že konečně uděláte něco na "zachránění cti" oné matky a například napíšete poslední díl blogu za ni, kde shrnete, jak to dopadlo. Dalším uveřejňováním těchto už opravdu nesnesitelných výlevů, které čtenáři čtou evidentně již jen z vrozeného masochismu, děláte oné dámě pouze medvědí službu.

LG

Tak vrozený masochismus je ten váš důvod... aha...

MB

Matka psala, že "k obvinění z nedovoleného držení a distribuce drog ještě přibyla spoluúčast na vykrádání aut". Ale z policejní zprávy vyplývá, že dcera byla "již dříve stíhána pro majetkovou trestnou činnost." Jde mi o to, že matka jí líčí jako někoho, kdo s policejním vyšetřováním neměl absolutně žádné zkušenosti, přičemž z policejní zprávy plyne něco jiného.

KKA

chudinka mala nechape, co muze a nemuze ve vazbe, ale drogy brat a distrubuovat muze. matka je asi ponekud retardovana?

MB

To s tím psaním dopisů a posíláním po někom jsem nevěděl (a stále nevím, protože je to tu popsané moc neurčitě a nevěrohodně). V každém případě - proč pro bohyně neposílá důležité informace po svém obhájci? Vždyť toho nikdo kontrolovat nemůže, ten může vyřizovat co chce a komu chce. Chvíli to obvykle pravda trvá (to je otázka peněz). 

Koňování - no nevím jak u vás, ale za to podle mne rok navíc nehrozí reálně. Spíš možná kázeňský trest a tedy snížení šance, že se dostane dřív domů. 

To co tu píšete má jednu výhodu. Píšete to takovým stylem, až mě to rozčiluje a mám chuť si nějaký takový příběh napsat lépe. A věřím, že nejsem sám. Takže časem se třeba objeví tyto "plody vaší práce". 

Každopádně mrzí mne, že jsem se tu prakticky nic nedozvěděl, i když to píše někdo, kdo by podle příběhu měl být celkem zasvěcený do problematiky. 

Ale pokud je to reálné a pokud máte skutečně takovou osobnost, jak vyplývá z vašich předchozích zpovědí, tak se nedivím. Zkuste se víc zajímat o to, co se děje kolem vás a co se vaší dcery skutečně týká.

JN

J64a95n 13N52o82v86á71k

10. 1. 2015 18:46

!Myslím, že si nedokážou uvědomit, že všechno, co se jim právě označuje za trestný čin, nemají dělat právě oni." http://gidnes.cz/u/disk/kukuc.gif" alt="8-o">

ROFL! http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

Vždycky, když si člověk myslí, že už to blbější být nemůže, tak se tisíc opic na tisíci psacích strojů zase překoná...

PT

Aha,takže se to od nářků, jak jako matka selhala, přesunulo k popisu a lamentování, jak že to chodí v lochu..fajn http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

Foto

tohle začíná být absurdistán... je to tak nudné, že nejsem schopna přečíst jeden souvislý odstavec.. nenatahujte to, odsuďte ji, napište jak maminka skončila na antidepresivech a závíslá na alkoholu ať to má alespoň nějaké grády.. http://gidnes.cz/u/disk/rukaoff.gif" alt="Rv">http://gidnes.cz/u/disk/rukaoff.gif" alt="Rv">

Už jsem to nevydržela a našla si to ve zprávách... škoda hezké holky...

PT

Já jsem se tedy snažila už minule,ale nenašla.. jste šikovnější http://gidnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">

Foto

J78a57n27a 71M95a50j75o89v38á

10. 1. 2015 12:12

A jo...takže vazba by měla být jakýmsi "výchovným ústavem" s osobním asistentem k dispozici. Pěkně za ručičku step-by-step.

Bláznovství...

  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik