Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pořád nějak nechápu, proč se tu tolik lidí rozčiluje - vždyť vás to nikdo nenutí číst. Tohle neustálý šíření negací už je fakt jako nemoc. Rv

Mně se to svým způsobem líbilo a naprosto chápu některé pocity. Vždyť jde o její dceru, tak spoustu věcí vidí jinak než my - cizí lidi.

0 0
možnosti

Hahaha chudák dcera musela použít telefonní budku - a zvládla to.. :)

Jestli je toto opravdu poslední díl, tak nechápu, jaké bylo poselství celé zpovědi. Na otázku "co udělala špatně", matka našla velmi rychle odpověď - "nic" a dcera vlastně taky ne. A za to "nic" navíc obě, chudinky, strašně trpí... Dcera očividně poprvé v životě čelí důsledkům svého jednání a matka to nemůže vydýchat. Místo aby byla ráda, že dcera aspoň po dobu vazby nemohla fetovat a ničit ostatním děckám život, na dvaceti stránkách nám popisuje, jak je k ní a její povedené dcerušce systém nespravedlivý. A že jsou vlastně oběti. Jak dojemné.. Celou zpovědí matka chtě nechtě odhalila příčinu toho všeho - omluvy, výmluvy, neochota řešit problémy a absolutní nedostatek sebereflexe.

9 1
možnosti

Tak nejvíc mě pobavilo, když chudinka smažka/dealerka zkolabovala  a musela dostat injekci - asi první připomenutí co dělala před tím a jediná příjemná věc ve vazbě, předpokládám ...

7 1
možnosti

Jo když se chce, tak jde všechno - dokonce i telefonovat z budky a to už je fakt něco!

Zajímavé je, že to dealování drog jí šlo natotata.

13 1
možnosti

J41a73n 50N57o47v27á36k

11. 4. 2015 17:11

V tom grafomansky přeexponovaném a obsahově prázdném blábolu se celou dobu řešila vazba. Čekal jsem, že se aspoň dozvíme, jaký trest zlodějka/dealerka/smažka dostala. Nebo je to takřka on-line přenos a budeme oblaženi dalšími třiasedmdesáti díly na téma zlé soudy, zlé vězení a zlý svět vs. chudinka dealerka a její ublížená matka?

-

Jinak opravuji svůj předchozí odhad - ne tři, ale dvě stránky by bohatě stačily na shrnutí všeho důležitější co v tomhle příšerném výlevu zaznělo a pořád by ještě ta druhá stránka zbývala na exhibici ublíženého hypertrofovaného ega autorky.

15 1
možnosti

Takže fetka a dealerka je bohužel zase na svobodě, zaručila se za ni "matka", která na ní nepoznala ani že fetuje, ani že prodává pervitin... tak to děvenka může zase začít distribuovat drogy a ničit životy ostatním děckám.

14 5
možnosti

Byla donucena poprvé použít telefonní budku, ale zvládla to! Huráá! Takže happyend! ;-D

10 1
možnosti

tomu jsem se musel smát. Jakou má matka šikovnou dceru.

6 0
možnosti
Foto

Většina komentátorů Vám tady jen nadává.

Škoda, že si neuvědomují, že série Vašich článků je hlavně dokumentací toho, jak funguje soudobé státní vězeňství. Tupě, byrokraticky a vlastně zcela stejně, jako za totality. Efekt a výsledek je nulový, kromě zlomení člověka a jeho ponížení na poslušnou jednotku.

6 14
možnosti

Vězení má být trest.

14 0
možnosti

Takže lidi nevěří, že vězení má napravovací účinek?

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik