Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechápu všechny, co se tu radují z konce a fňuk fňuk fňukají. Proč tu zpověď matky čtete, když Vás to tak prudí? Pro mne jako mámu tří kluků to bylo docela husté čtení ... Každým okamžikem jsem se vžívala do role pisatelky a taky bych byla ublížená, nestranná a já nevím ještě jaká, co vše jste tu autorce vyčítali. Nečtěte to, když Vám to nic nedává. Mne to dalo hodně a celé rodině držím palce. Projít něčím takovým, to zasáhne člověka hluboko ... Ať to zvládnete a časem se vše vrátí do ... normálu? Jde to? Držím palce a já osobně za tu zpověď děkuji ...

3 3
možnosti
JN

J31a28n 11N33o19v83á37k

19. 4. 2015 23:45

Protože se někdy taky rád dívám na filmy Uweho Bolla. Hloupé, bezobsažné, zdlouhavé, příšerně amatérské, místy dost vtipné (v rozporu se záměrem autora), až je to svým způsobem fascinující - přesně jako tenhle blog. Nechali jsme se napálit prvním dílem (atraktivní téma) a od té doby se zvrhle kocháme totální nemohoucností a egoismem autorky - prostě sobotní guilty pleasure.

1 0
možnosti
JN

J54a60n 73N58o57v93á80k

19. 4. 2015 9:44

"Fňuk, fňuk, Já...., Já...., Nejsem špatná matka..."

-

Pá pá příšerný, užvaněný, prázdný blogísku. :-P

6 0
možnosti
MF

tak na jednu stranu i ta holka s pikem něják začla... nevynalezla, někdo jí ho musel nabídnout... klienti chodili k ní do bytu, neodchytávala nikoho před školou... ona osobně nikoho nezabila, neokradla a ti kteří třeba jo, aby si u ní mohli něco koupit to dělali ze své vůli, né že by jim ona stála za zády a nutila je do toho... kolik lidí má to štěstí, že se jim hobby stane zaměstnáním?;-) jo, dělala něco nelegálního, nějáká vazba proč né, i když taky tu zaznělo něco, co by stálo za pozornost a trochu změnu... mě by nepohoršovalo ani kdyby dostala jen podmínku, nebo pár měsíců, o detox se asi postarala vazba a snad holka dostane rozum i navzdory matce...V

1 3
možnosti
JD

Teď bude důležitý, co si na nás redakce vymyslí nového.

3 0
možnosti
ND

Zírala jsem na některé komentáře a přeji těm odsuzujícím matkám, aby je jejich děti přes veškerou dobrou výchovu nikdy nezklamaly. A když ano, aby nepoznaly tak odporné komentáře.

Autorce: Nedávejte si vinu za cestu, kterou dcera postoupila. i kdybyste byla 100x informovaná a dceři vysvětlovala následky jejích činů, šla by stejnou cestou. Příběhy matek, jejichž děti se propadly na dno a skončily podobně a hůře jsou tragické. Jediné, co můžete celý život dělat, pomáhat jí, ale jen až někam. Pamatujte na svůj život, na své zdraví. Pokud se k tomu dostanete, přečtěte si příběh Idy Rozové, zakladatelky časopisu D Test.  Přeji vám, abyste se dočkala klidu a míru.

9 4
možnosti
AK

Dovolím si tvrdit, že všichni tady chápeme, že taková věc se rodičům přihodit může. Co nechápeme, tedy přesněji, co nechápu já, abych nemluvila za všechny, je to, jak paní neustále popisuje křivdy páchané na ní a její dceři. Vlastně je to dítko nevinné.

Znám ze svého okolí jednu paní, které se přes její péči nevyvedl syn. Přesto si je velmi dobře vědoma, že trest, který dostal, je adekvátní k jeho prohřešku, a bere to naprosto objektivně. Teda kromě toho, že se moc stydí. V životě by ji nenapadlo podsouvat jeho vinu někomu jinému s tím, že se mu nějak křivdí.

19 0
možnosti
AK

Navrhuju si virtuálně připít, že je ta příšernost už za námi. Málokdy se vidí někdo tak nesoudný, jako je tato "matka". Taky jsem máma, chyby svých dětí vidím, mhouřívám oči, ale že bych je tak velkohubě obhajovala, to tedy ne.

Na zdraví všech, kteří jsou stále přesvědčeni, že určité činy zaslouží spravedlivý trest.

20 1
možnosti
MR

Docela mne mrzí, že tahle slátanina o matce, která je ublížená na každém kroku a dceři, která je vlastně hodná holka co "jen" fetuje končí.. Ne pro ubohost celé literární stránky, ale protože skončí tato diskuze. Jsem moc ráda, že nejsem ve svých názorech sama a že daleko více osvícených a normálních lidí, kteří nemají scestné názory a mají kontakt s realitou. Daleko více než celý příběh matky, mě potěšili diskutující. Děkuji za to, že máte hodnotový žebříček na takové úrovni, že neobhajujete fetky, dealery a zlodějíčky, na které ve všech směrech doplácíme.

17 0
možnosti
JF

J23a81n 47F94r79o67l79í22k

18. 4. 2015 11:45

A je tu ještě jedna věc. I když máte hodné, chytré a vzdělané děti, které nepijí alkohol a nekouří (tak jako celá rodina) stále se o ně musíte zajímat. Já tak činím se svými vnuky. Nejen že jim částečně vstupuji do života (mladší beru na sport, starší třeba nyní učím řídit), ale komunikuji s nimi, pomáhám jim a mám celkem přehled o jejich kamarádech a činnosti což rodiče zaměstnaní od rána do večera zvládají jen velmi obtížně. Netvrdím, že se nemůže některé dítě dostat na scestí, ale já dělám vše co mohu aby se tak nestalo.

1 0
možnosti
DT

JSI špatná matka, jsi sociopat. Možná by to spravil psychiatr. Možná.

Bůh nás chraň před další dávkou těchhle patetických nesmyslů - tentokrát z pera fetky a dealerky, která by měla sedět v lochu, ne svoje "zkušenosti" ještě roznášet mezi ty, kdo by si taky rádi vydělali na neštěstí jiných. Rv

A teď je doufám, skutečně KONEC.

10 4
možnosti
KL

K73a34r82l30a 97L31o37h64r

18. 4. 2015 0:19

;-D...si právníci vzájemně hrají do karet a přivydělávají si peníze... no tak si mladá měla z prodeje fetu dávat bokem, aby na ně měla, ne? To je totiž nebetyčná drzost. Fetka, dealerka / resp. matka? kdo platí právníky?/ obviňuje právníky, kteří ji chtějí vyštípat z průserů, z toho, že jsou drazí ;-D;-D. Až mladou pustí, tak ať jde zase prodávat, stejně tak skončí. I když si nepřeji takové lidi na ulici.

15 0
možnosti
JN

J69i20ř18í 86N97o97s66e59k

18. 4. 2015 6:04

Na tomhle žalozpěvu matky mě nesmírně irituje všudypřítomná ublíženost, pocit křivdy, nechápavé a útočné okolí. Zřejmě tak se má chovat správná a milující matka. Tím ovšem dceři nepomáhá postavit se ke svým průšvihům čelem, poučit se a přehodit výhybku.

Dokud bude matička dceru krmit nesmysly, že za všechno může nepřátelské okolí a soudy a právníci a neschopná policie, dcera nemá důvod se měnit.

Co nám tyhle deníčky měly říct? Mě osobně dost naštvala matka s dcerou, ne neschopné, zaujaté a pomalé aparáty...

Osobně věřím, že

16 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik