Diskuse

Zpověď matky (10.část): S pouty na rukou

Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.

Foto

A10n88n21a 89V93e40s10e97l21á

13. 12. 2014 1:07

Děj románu se pohnul kupředu a máme tu kromě jiného zkušeného IT specialistu, který dostane nespravedlivě výpověď kvůli pokročilému věku a je tím pádem nezaměstnaný, nezaměstnatelný a zcela bezradný, jelikož to dá rozum, pro softvérového inženýra je nejdůležitější svěžest mládí a ostré lokty... :)

VM

Tak, jestli jsem to pochopil, tak jsme právě dospěli ke šťastnému konci.

FH

Sokratovská gradace děje se poněkud vymkla z rukou.

JR

J17a62k41u89b 52R16o57u92s

13. 12. 2014 11:13

Nečetl jsem celou sérii článků a nemám chuť se tím probírat, čím se dceruška teda "živila", že skončila v krimu? Prodávala fet?

MH

Tak moc úspěšná asi nebyla. Úspěšnej prodejce sboje zboží nefetuje.

KW

Tak to se přece dalo čekat, že dcerušku jednou někdo práskne a půjde do vězení. Navíc já pořád nechápu to řešení její závislosti. Já být na jejich místě tak denně lítám a řeším jak dostat dceru do léčebny, určitě bych neměla myšlenky na dovolenou. Ale je vidět, že se paní polepšila v psaní, jelikož začala už psát i o manželovi a druhé dceři a ne jenom o sobě.

RH

K tomu, aby se závislák na čemkoliv šel léčit je potřeba i jeho vůle, ne jen přání blízkých. Spousta závisláků se prsí, že to má pod kotrolou a že léčení nepotřebuje...až si to přizná, tak bývá téměř vždy ne za 5 minut 12, ale 11:59:59...

Máme teď podobnou zkušenost s jednou známou, která svoji závislost(léky+alkohol) velmi úspěšně tajila nejen před rodinou a přáteli, ale neprasklo to na ni ani v práci! Teď se asi před měsícem sesypala a najednou to vyplvalo...když ji odvezla z práce sanitka. Nebylo to nervové zhroucení, ale absťák!