KW

Tak to se přece dalo čekat, že dcerušku jednou někdo práskne a půjde do vězení. Navíc já pořád nechápu to řešení její závislosti. Já být na jejich místě tak denně lítám a řeším jak dostat dceru do léčebny, určitě bych neměla myšlenky na dovolenou. Ale je vidět, že se paní polepšila v psaní, jelikož začala už psát i o manželovi a druhé dceři a ne jenom o sobě.

RH

K tomu, aby se závislák na čemkoliv šel léčit je potřeba i jeho vůle, ne jen přání blízkých. Spousta závisláků se prsí, že to má pod kotrolou a že léčení nepotřebuje...až si to přizná, tak bývá téměř vždy ne za 5 minut 12, ale 11:59:59...

Máme teď podobnou zkušenost s jednou známou, která svoji závislost(léky+alkohol) velmi úspěšně tajila nejen před rodinou a přáteli, ale neprasklo to na ni ani v práci! Teď se asi před měsícem sesypala a najednou to vyplvalo...když ji odvezla z práce sanitka. Nebylo to nervové zhroucení, ale absťák!

PK

Bohužel nevíte, o čem mluvíte. Zažívám tohle podobné, akorát ne s drogami nebo jinou závislostí, a ne s dcerou, ale s matkou. Už 15 let se snažíme ji dostat do léčebny, nespočetněkrát jsme přemlouvali, pohádali se, křičeli, prosili.. Kontaktovali jsme x doktorů, podařilo se nám ji dostat na pár vyšetření, a to je tak všechno. Probrečený noci bezmocí nespočítám. Můžu jen pomáhat a věřit, že neumře. Můžete běhat a lítat, jak chcete, ale pokud ten člověk je svéprávný a sám nechce, jste bezmocní.

  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik