DT

Bože to je zase blábol. http://gidnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">

Já myslím, že v případě, že by to byl reálný příběh, by se paní měla daleko víc, než závisti pejskařů, měla bát rodičů těch dětí (výrostků, dospívajících), které slečna dcera zásobovala fetem.

EE

Milý Ježíšku, prosím zařiď, aby tento příběh nejpozději do nového roku skončil. Děkuji ti http://gidnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">.

DT

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D"> Až ji pustí?

JK

J92a27n 27K18r25p74e80c

21. 12. 2014 9:16

dejme tomu ze to co se zde pise je autenticke. a je to cim dal blbejsi. je to fetka. odpad spolecnosti. je to navic dealerska fetka co nici dalsi lidi. kolik asi takovych jako je "vase holcicka" zasobovala? to ze policiste nemaji hypoalergenni pouta je vskutku trestuhodne. spodivem ovsem ze tentokrat z toho silena alergenni reakce nebyla. no jestli tehda to spise nebylo z fetu a nez z alergie... to ze pomaha ruinovat dalsi lidi vam je jedno ale ze by se mohla osypat z policejnich pout, to je cire zlo. bezte s tim uz nekam...

DT

Toto už snad nemůžete myslet vážně???!!! Proč takový nesmysl pořád tak natahujete? To opravdu nemáte o čem psát?

MM

ideální by bylo, kdyby si smyšlená paní Dana, co nás tady zásobuje takovým blábolem konečně z té ostudy prostřelila hlavu a my bychom byli dalších "dílů" ušetřeni. Drogový dealer je šmejd nejvyššího kalibru a tak by se s ní mělo zacházet.

PT

Jasně, takže v minulých dílech si dcera žila velmi pěkně, skoro až nad poměry a byt měla pěkně zařízený a pořádek, ale najednou neměla žádný nábytek krom kuchyňské linky a asi spala na zemi http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D"> a pejskaři jsou děsně zlá sorta, co z fotky identifikuje majitele psahttp://gidnes.cz/u/disk/rukaon.gif" alt="R^">

JV

protože se přestěhovala, ze zařízeného pronájmu do nezařízeného. co je na tom nelogického?

AM
EK

nemám sílu to číst, prosím, ukončete to.

HC

H55a64n18k11a 61C45h73e41n

20. 12. 2014 9:56

Je dobře, že ji zavřeli, ubližovala lidem. A je dobře, že to ukázali v televizi, protože někteří se pak možná leknou. A matinka měla těma kanálama kdyžtak chodit už dávno, sorry.

SF

Nikomu neublizovala. Kazdy si od nej drogu kupoval sam a dobrovolne. To je ako by ste krcmarom ci obchodnym retazcom chceli vycitat, ze predavaju alkohol ludom, ktory su na nom zavisli alebo ozrati sadnu za volant a niekoho zabiju. Uzivatel drog maximalne ublizuje sebe, ale nikdy mu neublizuje ten, co mu nieco preda. Lebo bez jeho dopytu by k ziadnej tranzakcii nedoslo.

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS