DK

Tyhle články jsem začala číst, protože jsem matka adolescenta. A jako matka chápu zoufalost autorky. Jestli jsou ty články  součást terapie, dobrá, pak to snad má smysl. Ale jinak platí, že méně je více  a jeden dobrý blog by měl vyšší vypovídací hodnotu než  těch 16, které autorka napsala. A neodpustím si faktickou poznámku k tomuto článku. Ne každý obviněný nutně musí být ve vazbě. Pokud vím, vazba musí mít důvody (např. zabránit další trestné činnosti nebo znemožnit obviněnému nějak mařit vyšetřování) a řada obviněných čeká na soud na svobodě.

DK

A  pokud jde o terapeutickou hodnotu, teď by to chtělo sebereflexi a víc objektivity. Dcera určitě není jen oběť a matka jí vlastně svou "zaslepeností" nějakou dobu život s drogami umožňovala.

FH

Nojo no, drogový dealer má svá určitá "privilegia". 

A já osobně bych ještě přitvrdil. 

Vystrašená holka, která se dostala do problému? Z mého pohledu je to dobytek, který způsobil hodně problémů jiným lidem a rodinám. 

Ubližovat jiným, to jde snadno, když ale přijde zodpovědnost za vykonané, tak je celý svět najednou hrozně zlý? ... Občas mi přijde, že maminka-pisatelka byla pravidelnou klientkou této povedené chemické cérenky.

KG

http://gidnes.cz/u/disk/no-smile.gif" alt="X">autor/ka této slátaniny by se uplatnil/a v politice ..... napsat tolik řádků, které jsou totálně o ho*** / ničem nezvládne jen tak jedno, to je asi to samé, jako když za pultíkem blábolí Zaorálek nebo Sobotka http://gidnes.cz/u/disk/no-smile.gif" alt="X">

RS

už to ani nečtu, hned kouknu do diskuze http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

PB

P52a11v12e24l 24B96í92n45a

26. 1. 2015 1:01

Postup čtení - Zpově... rychle dolů na diskusi, zkontrolovat jestli je to furt stejná blbost....

Foto

J25a49n88a 25M53a80j38o95v53á

25. 1. 2015 12:00

Definitivně to vzdávám, číst to opravdu nejde.

PN

já už to vzdal u 3.dílu. Akorát chodím do diskuze a kibicuju tady.

A vzkaz pro inzerenty iDnes: reklamy nečtu

PT

Plác, plác, plác. Bla bla bla. Kdy se dozvíme, co bylo dál? To z toho vážně uděláte Esmeraldu? To o vazbě a vězení už tu bylo jednou.

PT

A o tom, že z Ruzyně najednou byla v Litoměřicích se dozvídáme tady jakoby mimochodem

PN

Jedno je jisté. Tento seriál je nekonečný.

EK

pokud dostane dcera několik let, tak rozhodně bude dlouhý.

ZB

Tohle je nejlepší co idnes dává. Pohled do choré duše grafomanky. Obdivuji jak na stránce, dokáže pani nasypat spousty patosu a neříc vůbec nic. 

Nejsmutnější na tom je, že být to normálně napsané, tak upozorňuje na důležité problémy a mohlo by to být moc zajímavé. Například podmínky ve vazbě jsou u nás naprosto otřesné a je to tak špatně. Ale diskutovat o to pod takovým článkem mi přijde asi zbytečné.

JK

J69o52s13e38f 23K24l26a57t

24. 1. 2015 18:15

Máte pravdu,můžu někoho zabít autem,ale můžu tomu taky jít naproti,když si před jízdou dám pět kousků a proložím to fernetem

  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik