TH

T93e10r95e80z37a 34H59o90l82á

24. 1. 2015 11:35

PROBOHA! Copak se člověk, kterému někdo vletí pod kola auta, nebo do kterého někdo s následkem vlastní smrti nabourá, zavírá do vazby??? Očividně si o vazbě musíš zjistít ještě více, drahá. Jinak autorka mi opravdu přijde narušená a cestě, jaké její dítě prošlo, se nedivím.

IZ

Přesně tak. Srovnání zavření dealerky a zabití autem je naprosto mimo. Když zabijete někoho autem tak vás většinou vyšetřují na svobodě, a to i když jste to způsobil například rychlou jízdou. Ty co dají do vazby rovnou, jsou obvykle ti u nichž hrozí, že za volant sednou znovu ač mají sebraný řidičák. Samozřejmě ve vězení lze skončit i nevinně protože vaši bouračku někdo vyhodnotil špatně. Jenže dceruška dealerka rozhodně nesedí nevinně. Prodávala drogy a ničila život jiným lidem. Chápu, že matka to vnímá jinak, ale co se na to podívat očima rodičů, kteří se bojí o své děti. Bojí se, že jim nějaká taková nabídne někde na diskotéce drogy.

Foto

Za neúmyslné trestné činy se obvykle do vazby nechodí. To nemění nic na tom, že se do vazby může dostat člověk úplně nevinný, který byl ve špatnou chvíli na špatným místě. A taky je pravda, že ve vazbě bývají horší podmínky než ve výkonu trestu, zejména ve VT za méně závažné činy. Sama byste si asi měla o věci zjistit víc, než někoho začnete arogantně urážet, "drahá".

  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik