Foto

P21e79t21r 77V97a79ř11á86k

31. 1. 2015 0:00

"Pán dozorce, přísahám, ten nůž mi do toho dortu musel spadnout při pečení"http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

ZB

To jsou věci. Kdo by to čekal, že do vězení se nesmí nosit nože? No chápete to? Normální buzerace. A dokonce museli projít bezpečnostním rámem. To už vůbec nechápu vždyť to jsou takový slušní lidé. 

Tenhle setiál je bomba. Nejen, že pani je rozená vypravěčka a nenapíše slovo zbytečně, jak o sobě správně tvrdí v některém předchozím díle, tak je úžasné jak jde přímo k jádru problému. 

Normálně po poctivém přečtení těch 17. dílu musím dceru naprosto pochopit, že se dala na drogy, nechápu manžela a druhou dceru, že žijí normálně. Já žít s Danou skončím na pervitínu taky.

PH

P56e87t79r 38H71e53l91l24e34r

31. 1. 2015 10:57

Ač s matkou soucítím, tak tenhle díl opravdu ukázal, proč se dcera na drogy dala.

LP

Tak ona pašuje "omylem' do věznice nůž a kontrole říká šaškárna. To mě celkem stačí

KH

mamka cekala Hilton? nebo ze tam muze nakracet jen tak, bez kontroly? probuh, kdy si uz uvedomi, ze je to veznice, ne letni tabor? a ze ta jeji uboha dceruska za stak uboha neni...

Foto

Muselo být těžké napsat vzpomínku tak, aby ostraha vypadala jako "ta špatná", když vám z tašky vyndá nůž http://gidnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)"> Vy byste chtěla, aby bylo pro návštěvy jednoduché vpašovat do vězení nůž? Vždyť tam máte dceru, tak je ve vašem zájmu, aby se do vězení podobné věci nedostaly.

JP

Myslim ze pani pise svoje pocity presne tak jak je citi. To neni zadny vyvazeny report. Ze neni co zavidet je celkem nabiledni. Co se tyce me tak ja se komentaru coby jeden z tech nezucastnenych a objektivnich zdrzuji.

DT

Náhodou zapomenutý nůž v právě vybalené tašce z dovolené http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D"> Ještě, že nám paní nenapsala podrobně jako všechno ostatní o tom, co prováděla na tom wc bez dveří s těmi kapesníčky, které měla naštěstí!!! v kabelce...

FH

Zajímavá formulace "když už musí být moje holčička zavřená".

Lidský odpad, který ničí ostatním životy, úmyslně ubližuje, je označen za oběť strašlivého, nespravedlivého a krutého systému spravedlnosti. 

Do vězení se nesmí se zbraněmi? - skandální. 

V oknech jsou mříže? - bezohledné.

Vězni by asi měli mít každý svůj bungalov minimálně u Mácháče s all inclusive. A vlastně proč vězení, ať jdou domů. Vždyť to je tak kruté někoho zavřít za to, že něco provedl. Oni se určitě polepší. 

Stejně to všechno není jejich vina, ale toho zlého světa kolem.

DT

Mě se tenhle díl líbil. Je fajn, že ochranka ve vězeních pracuje tak jak má, a že nenechala projít do ochranné zony kudlu, kterou měla tahle vypečená "matka" "zapomenutou" v kabelce. Ti lidé tam dělají nepříliš záviděníhodný džob a jak je vidět, rodinní příslušníci lidského odpadu, o který se tam musí starat, na ně ještě jedují a nic jim není dost dobré.

IK

"Tam seděl jeden z policistů a vedle něho naše dcera.Děsila jsem se toho, co uvidím". co ještě čekala, že uvidí? A ten její popis, jak šla na WC a neměli tam zavírání a toaleťák...... to je přece takovej balast, to zažila spousta lidí v různých situacích a asi by to nikoho nenapadlo vrazit to do povídky......která má být nota bene o pocitech matky, která má dceru v kriminálu....nožík už ani nekomentuju.....

Nevím, zda toto někdo píše úmyslně, aby jsme ji snad litovali, je to všechno pravda? Pokud ano, tak si za to holka může sama, žádná lítost. A pokud to pravda je, tak bych zavřela i tu matku.

  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik