Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Čím ta telenovela skončí? El. křeslem? ;-D

1 0
možnosti
DT

To určitě ne... dealovala pervitin mezi mládeží... kolik může dostat, dva roky? Takže ještě rok, než bude soud, a pak dva... nebo spíš míň, ve vězení dealovat nebude, což se bude brát jako vzorné chování... :-) Navíc se může stát, že soudce jí přičte k dobru tuhle matku jako polehčující okolnost.

3 0
možnosti
FH

Autorka pravděpodobně shlédla příliš mnoho filmů typu Hartova válka. 

Pokud nějak podobně vypadaly dopisy, které dceři psala, nedivím se policii, že trvalo dlouho, než se tím prolouskali.

3 0
možnosti
FS

Tak už i s blogy udělali to, co podle pana prezidenta udělala vláda se služebním zákonem. A k příběhu se radši nebudu vyjadřovatRv

0 0
možnosti
Foto

A24n22n59a 17V25e76s37e54l82á

22. 2. 2015 19:00

Alergie na kov se vesměs projevuje nějakou lokální vyrážkou nebo ekzémem v místě, kde je kůže v kontaktu s kovem. Člověk který se dusí, protože se dotkl něčeho kovového, je buď naprostá kuriozita anebo, což je pravděpodobnější, je to zas jeden z výmyslů autorky tohoto rozvleklého příběhu...

9 0
možnosti
JH

Ono to ještě neskončilo?

4 0
možnosti
TK

Jako lékař (úrazová chirurgie) taky preventivně žádnou pomoc nebo medikamenty pacientům nedávám - že bych na víkend před návštěvou kostela babky preventivně zasádroval, kdyby spadly, ať nemají zlomená zápěstí?

A zmiňovaná alergie na kov - v předchozích dílech popisované četné vpichy jehlou asi alergii nezpůsobovaly, byť i jehly jsou kovové.

Když se hodí nějaká informace do krámu, použijeme ji...

19 0
možnosti
SF

Tak hlavne nikdy sa nezisťuje či má niekto alergiu "na kov", ale presne na ktorý kov. Pochybujem, že by dievčina mala alergiu na všetky. 

Za druhé, alergická reakcia sa nemusí neprejaviť, ak si človek len vpichne ihlou do ruky, obvykle sa prejaví až pri dlhodobejšom styku kože s kovom. Napr. pri nosení bižutérie, alebo z pracky opaska.

0 1
možnosti
KH

"Neumím si ale představit, co by se dělo, kdyby na té cele byla sama."

treba by konecne prestala fnukat a zacala fungovat jako dospely jedinec? chudinka malicka, nikde nikdy nebyla sama... boze. mamka to pise, jako kdyby nekde nechali petilety dite a ne dospelou smazku, co navic dealovala fet ostatnim. na to asi byla dospela dost, ale postarat se sama o sebe, to uz nezvlada.

11 0
možnosti
DT

Takže když měla někoho na cele, bylo to mučení, teď, když nemá, je to taky mučení? Tak to už tedy nevím, jak se má matince vazební věznice zavděčit. 

Jestli ono to nebude spíš o tom, že takové instituce tu nejsou pro rekreaci, ale aby zadržovaly podobná individua vně slušné společnosti.

8 0
možnosti
PC

Jdete s tim do haje! Vsichni ve vezenske sluzbe jsou tam jen proto, aby vasi fetujici dealujici zlodejce ublizovali a trapili ji, ze, chudinku... A pokud jde o "chcipni"- vy jste u toho nebyla a abstinujici smazka si dokaze skutecnost upravit k obrazu svemu...

20 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik