Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82a57n 53D77r50v60o26t13a

30. 3. 2015 2:07

V takovém Thajsku by za svůj zločin dostala doživotí nebo trest smrti. Vychází tam z názoru, že člověk distribucí fetu dělá z populace závislé trosky, kterým drogy ničí a berou životy, a že takový člověk si pak žádný život na jejich úkor nezaslouží. 

A tady maminka skuhrá, že slečna dealerka NEMŮŽE koukat na TV, musí chodit v erárním spodním prádle a nemůže od maminky dostávat čerstvě vyprané a také si nemůže courat nazdařbůh. Jezusku. Stejně absurdní, jako když Anders Breivik žaloval stát zpoza katru, že Norsko porušuje jeho lidská práva, když mu na cele nepovolí internet.

Vím, že dcera je a stále bude dítě svých rodičů, ale maminka by si zasloužila krapet sebereflexe. Ono se tomu "trestní právo" a "trest" neříká pro nic za nic. Existovat pro takovéhle lidi gulagy a pracovní tábory - jako jsou dodnes třeba v Rusku, Číně aj., z fleku bych tam šel dělat dozorce. To by maminka teprve čuměla ...

4 0
možnosti

J97a81n 74N16o18v26á18k

23. 3. 2015 11:34

on to někdo čte?

1 0
možnosti

Je to divný, že? Všichni tady autorce spílají ... ale blog se objevil mezi nejčtenějšími. Sranda....

0 0
možnosti
Foto

Pokud si žena ve vazbě skutečně nemůže přeprat kalhotky a místo toho dostane erární, třikrát tak velké, než by potřebovala, je to nad moje chápání. Zajímalo by mne, jestli mají vazební věznice i jednu standardní velikost podprsenek...

4 0
možnosti
Foto

A to si ty kalhotky nemohla přeprat?

7 0
možnosti
Foto

Vánoce bez televize! Sodoma Gomora! Jak jí to mohli, chudince, udělat?

11 2
možnosti

Je celkem tristní sledovat během celé této ságy (ať už je její literární kvalita jakákoli), jak lidé vůbec nejsou schopni soucitu a pořád se pohoršují nad tím, že matka chce pro dceru ve vězení lidské podmínky a zacházení. Kolik z těch, co ji kamenují, mají naprosto čistý štít? Co kdyby se třeba najednou ocitli ve vězení třeba za stahování filmů/softwaru jako exemplární případ potrestání (což už se třeba v USA stalo)? Byli by takhle přísní i sami na sebe? Ano, dealování drog je trochu jiná káva, ale souhlasím s tím, že kde není poptávka, tam není nabídka, ona ten perník nikomu sama nepíchala. Za konzumaci drog je zodpovědný každý sám (trošku jiný případ je prodej drog dětem, ale to není náš případ). Ano, dealování je závažný trestný čin, ale nikdo nemůže dopředu vědět, co se mu v životě stane a jak bude reagovat. Pochybila a tvrdě za to pyká, ale proč by neměla pykat v lidských podmínkách? Není už samotné odnětí svobody dost tvrdým trestem? Navíc existuje presumce neviny (což je evidentně v tomhle případě jenom pouhá fráze), existují právní předpisy, které stanovují podmínky pro to, jak má být s vězni zacházeno, a taky existuje listina základních práv a svobod. KAŽDÝ ČLOVĚK, I SÉRIOVÝ VRAH, MÁ PRÁVO NA DŮSTOJNÉ ZACHÁZENÍ! Tato výpověď o stavu českého vězeňství mě děsí, ale neméně mě děsí absolutně nekompromisní reakce lidí, kteří se staví do role soudců.

4 16
možnosti

Nesouhlasím s výrokem, že i sériový vrah má právo na důstojné zacházení. On svým jednáním vzal obětem právo na život a důstojnou smrt.

18 0
možnosti
Foto

Bude už nějaké rozuzlení?

2 0
možnosti

J38a89n 60N28o91v24á47k

21. 3. 2015 15:11

Ještě tři díly. Ale to vlastně neznamená, že to vůbec nějaké rozuzlení mít bude...

4 0
možnosti
Foto

Mnoho lidí nemá nejmenší představu, jak to ve věznicích reálně chodí. Věří takové té občas ve médiích zveřejněné potěmkinovské vesnici. A také žijí v jakési falešné iluzi, že se do vězení nikdy nemohou dostat. Netuší sami, kolikrát denně porušují nějaký zákon, o kterém vůbec nevědí.

10 0
možnosti

Za jízdu v obci 60 nebo ukradenou sponku z kanclu sedět nikdo nikdy nepůjde.

7 0
možnosti

To o té televizi tu už jednou bylo, a že se do vězení nesmí posíat jehly, jehlice a háčky je snad logické - i když tady madam se "divila", že se tam nesmí nosit kudla, tak pro někoho asi není. :-)

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS