Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Je to pořád ublížené. Matka popisuje jak jsou hrozní chudáci. Zaplatili jsme za televizi a odvoz právníkem, ale dcera tv nedostala. Než jsme dodali osobní spodní prádlo, tak chudinka musela používat erární. Na cele je sama a nudí se. Koupila drahé pomůcky na zabití nudy, ale dcera nedokončila. Atd. atd. atd. Žádná zmínka o tom, že by dcera přemýšlela nad tím proč je ve vězení. Takže náprava se asi nekoná.

17 0
možnosti
DT

A také hlavně absolutně žádná sebereflexe - zamyšlení nad tím, co madam udělal špatně sama... někde na začátku jen proběhlo, že určitě nic. 

Tohle je článek oněnky maskovaný jako "blog". Tak snad moc logiky nehledejme. :-)

3 0
možnosti
PN

Jedno voko nezůstalo suchý ...

Milá redakce, každé sobotní ráno mě rozpláčete. Občas pláču nad tím, že i takové osoby jako autorka článku mají volební právo. Někdy mi přijde líto dcery, která za svou matku nemůže. Občas je mi líto lidí, kteří musí tenhle blábol přepisovat.

...

ALE !!

...

Pořád čekám, že tam někde na konci bude to, proč je to tu celé zveřejňované: strhující a překvapující konec nebo nějaké osobní prozření matky - prostě něco, čím byste tenhle blábol ospravedlnili.

I tak je to ale setsakramentsky dlouhé ...

13 0
možnosti
MM

Ještě stále ten trapný blábol a nesmysl, který je naprosto mimo realitu pokračuje?

12 0
možnosti
LV

no jeje ona se ve vezeni chudinka nudí...  to je fakt za to ze ničila životy ostatních drogama by měla jet do ruska na nucené práce - tam by se nenudila!!!!!!

10 3
možnosti
JD

J38a85n 43D86r97v73o88t66a

30. 3. 2015 1:59

V takovém Thajsku se dealerům dává doživotí a leckdy i tresty smrti. Vychází se z toho, že distribucí fetu mezi populaci děláte z ostatních trosky, berete jim život, a tak si nezasloužíte jakýkoli na jejich úkor mít. A tady paní skuhrá, jak nějaká feťačka a dealerka, která podstrkovala fet dětem, NEMŮŽE mít na cele TV a svoje vlastní kalhotky.

Norské vězeňství hadra. Kde Anders Breivik zpoza katru žaluje stát, že jsou mu upírána lidská práva, když nemá ne cele internet.

Zpátky gulagy a koncentráky pro takovéhle lidi ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4906x
Moje dcera brala drogy....toto je moje zpověď.

Seznam rubrik